[email protected] 080 12 03 BreastScan

Zaupajo nam

Vaše mnenje šteje.

dr. Andreja Špernjak, ordinacija MOGY Maribor

Po peti terapiji križa vam sporočam, da je bolečina pojenjala in verjamem, da bo šlo le še na bolje.
Zadovoljna sem z:
1. odnosom terapevta,
2. razlago diagnoze,
3. delom terapevta,
4. hitrim naročanjem – kratka čakalna doba,
5. sosledjem terapij,
6. ažurnostjo medicinske sestre,
7. prostorom (čisto in prijetno toplo – čudno, da terapevtu, ki dela, ni vroče) in
8. pozitivno energijo.
Nekaj pa sem vseeno pogrešala: plačilo s plačilno kartico.
Vsekakor bom vašo ordinacijo predlagala mnogim mojim znancem.


Boštjan Cigan, ordinacija MOGY Trzin

MOGY mi omogoča nemoteno nadaljevati delo v svojem poklicu. Pred leti sem imel težave pri tipkanju zaradi karpalnega kanala, sedaj zaradi rednih terapij tega nimam več. Hvala ekipi MOGY!


Aleš Kosec, mag. farmacije, ordinacija MOGY Maribor

Rad bi se zahvalil celotni mariborski ekipi, ki me v zadnjih letih vedno znova sestavi in postavi nazaj na noge. Zaradi prisilne drže in številnih ponavljajočih gibov imam namreč bolečine v ledvenem delu. Ponavadi je že po prvi terapiji bistveno boljše, dodaten obisk ali dva pa mi že omogočita, da se vrnem v službo in dalje skrbim za svoje paciente.
Na podlagi lastnih izkušenj bolje razumem njihove težave in lažje svetujem primerno kombinacijo medicinskih pripomočkov, prehranskih dopolnil, protivnetnih in protibolečinskih tablet ali mazil, primerne vadbe ter jih po potrebi napotim bodisi k zdravniku ali tudi na obravnavo k vam.


Werner Brozovič, ordinacija MOGY Ljubljana

Redno obiskujem ordinacijo zdravnika Andreja Kotova, specialista nevrologa, ki izvaja tehnike manualne medicine pod okriljem podjetja MO-GY v Ljubljani. Nanj se vedno obrnem, ko začutim, da z mojim gibalnim sistemom, pa naj bo to hrbtenica, mišice, sklepi ali vsesplošno počutje, ni brezhibno. Zelo sem jim hvaležen za ažurnost, saj paciente, ki imajo bolečine, vedno sprejmejo v čim krajšem možnem času, po možnosti še isti dan. Občutek olajšanja je takojšen, gibljivost se je povečala, bolečine in občutek zategnjenosti so se zmanjšale do te mere, da sem še isti dan lahko normalno funkcioniral. Sem pa nato v naslednjih tednih opravil še nekaj terapij, za vzdrževanje stanja.


Lučka Lalić, ordinacija MOGY Nova Gorica

Želela bi se zahvaliti vsemu kolektivu v Novi Gorici za vse, kar so naredili za mene v obdobju mojega zdravljenja, ki poteka kar že nekaj časa.
Posebno bi se hotela zahvaliti dr. Arkadiju za njegovo potrpljenje z menoj, saj verjamem, da sem mu večkrat z svojim jadikovanjem zagrenila življenje. Ko pomislim na stanje mojega telesa, ko sem prvič prišla k vam, in sedaj, se vidi ogromna razlika.
Kljub letom, sem kar gibčna, nimam več tistih neznosnih bolečin, no še so, vendar znosne do te mere, da ne potrebujem več Analginov in protibolečinskih tablet.
Ker sem res zadovoljna z rezultati zdravljena, vedno ljudem, ki imajo podobne težave kot jaz, takoj priporočim, da se oglasijo pri vas, saj vem, da jim boste pomagali, kakor ste tudi meni. Hvala še enkrat za vse.


Mateja Zore, ordinacija MOGY Trzin

z dr. Andrejem Kotovom sem se prvič srečala leta 2009 po prometni nesreči. Približno na dve leti sem opravila 5 zaporednih terapij, tudi za celotno hrbtenico.
g. Kotov ima neizmerno širino znanja, si vzame čas za pregled in svetuje tudi za naprej. Je edina terapija, ki pomaga dolgoročno.


Bojan Miklavc, ordinacija MOGY Trzin

Z vašo terapijo sem zelo zadovoljen. Brez vaših storitev bi se vozil okoli in okoli v invalidskem vozičku. Hvala!


Marijana Valette, ordinacija MOGY Ljubljana

dr. Kotov me je s svojimi terapijami rešil pred operacijo discus hernia. Že 3 leta ga obiskujem redno – zelo zadovoljna. Prijazno osebje!


Sabina Šopot, ordinacija MOGY Maribor

V lanskem letu sem hodila na terapije h g. Fedorovu zaradi bolečin v vratu. Odličen zdravnik! 29 let sem imela bolečine, zadnje leto, od terapij naprej, pa več NE! Vedno se bom rada vračala k njemu!


Joško Livk, ordinacija MOGY Maribor

Z zdravljenjem pri firmi Mo-gy sem zelo zadovoljen. K njim hodim že kakšnih 6 let. Enkrat sem bil že prijavljen za operacijo pa so me rešili, da ni bilo potrebno operirati. Zdravniki in ostalo osebje: vsa pohvala vsem. Posebna zahvala pa gre dr. Fedorovu.


Marjana Plečko, ordinacija MOGY Maribor

Zaradi močnih bolečin v križu in levi nogi sem obiskala kirurga,ki mi je na podlagi MR svetoval operacijo.Ker nisem želela na operacijo sem poiskala nasvet na spletu in zasledila Mogy ordinacije.Naročila sem se v Mariboru v Mogy ordinacijo.Terapije je izvajal dr.Kupa in moram reči,da sem že po 2 terapijah občutila izboljšanje ,bolečine so bile precej manjše,tako,da sem lahko  opravljala moja dela.Po 5 terapijah bolečin ni bilo več in sedaj lahko brez bolečin opravljam svoje delo. Zelo sem hvaležna celotnemu  teamu v Mariboru za prijaznost in terapije. HVALA!


Mateja Mule, ordinacija MOGY Maribor

V zacetku oktobra so mi ugotovili diskus hernijo In ker pri dveh specialistih v bolnici po njunem mnenju ob pregledu slik magnetne resonance ni bilo druge resitve kot operacija, sem se odlocila za drugo terapijo, zdravljenje pri vas. Po priporocilu Bojana Mazej. Me zelo veseli, da sem se prav odlocila, ker mi je dr. pomagal In z sestkratnimi terapijami In z nasveti za telovadbo naprej.. moram rect, da mi je eno z drugim zelo pomagalo, telovadim se vedno vsak dan In tudi na terapijo hodim enkrat na tri tedne. Priporocam pa tudi strankam naprej, sem frizerka In upam, da bo komu koristilo kdaj.


Slađana Vrenčur, ordinacija MOGY Maribor

V Mogy center sem prišla zaradi bolečin v vratu. Zaradi prisilne drže sem imela težave pri gibanju vratu ter občasno rahlo omotičnost. Že po parih terapijah se je stanje izboljšalo. Bolečina je bila znosnejša in gibljivost vratu je postala lažja. Po zaključenih šestih terapijah nisem čutila bolečine, pa tudi omotičnost je prenehala. To stanje vzdržujem tako, da sedaj hodim redno enkrat mesečno na terapijo in delam vaje za vrat. Z rezultati sem zelo zadovoljna.


Slobodan Stanković, ordinacija MOGY Maribor

Ekipa v centru zdravja Mo-gy Maribor je popolnoma izpolnila moja pričakovanja, so strokovni, prijazni in ustrežljivi. Zdravljenje oz. terapije so pod strokovnim nadzorom in jih dobro prenašam. Doktor je po pregledu moje medicinske dokumentacije določil zdravljenje in po dveh terapijah se že čuti sprememba na boljše.


Tanja Baronik, baletna plesalka, ordinacija MOGY Maribor

Prihajam na terapije že tretje leto. Po poklicu sem baletna plesalka in imam posledično bolečine v ledvenem predelu (hernija diska). Sedaj so bolečine dosti manjše, hrbtenica je bolj gibljiva. Meni osebno manualna terapija zelo pomaga, saj lažje opravljam svoj poklic.


Boštjan Cigan, ordinacija MOGY Ljubljana

Kot programer imam težavo s hrbtenico in pred šestimi leti so mi diagnosticirali vkleščen živec v obeh komolcih. Pri MOGY-ju so mi omogočili, da sem lahko brez operacije normalno nadaljeval s svojim delom. Mesečno hodim na terapijo in težav nimam več.


Nino Križe, ordinacija MOGY Maribor

Po težavah s hrbtom, sem se obrnil na MO-GY center zdravja v Mariboru. Dr. Fedorov je hitro ugotovil kakšne težave imam in po nekaj terapijah so bile odpravljene. Zelo toplo priporočam.


Marjeta Stražar, ordinacija MOGY Ljubljana

Terapija pri dr. Kotovu mi zelo pomaga. Imam vratno hernijo in redno vsaj 1-krat mesečno hodim na terapijo vratnega dela hrbtenice in križa. Zelo pomaga in veliko bolje se počutim odkar hodim 1-krat na mesec. Morda bi morala delati več vaj, a masaža zelo pomaga.


Borka Gregorčič, ordinacija MOGY Maribor

Vse manualne terapije so zelo vredu. Zadovoljna 10.


Mija Frančeškin, ordinacija MOGY Nova Gorica

Za manualno medicino sem slišala od sestre, ki je tja prišla zaradi ukleščenega živca. Sama sem se odločila, da poskusim, ker imam bolečine v hrbtu, vratu, uničen meniskus in pogačico ter probleme z želodcem. Tukaj sem prvič dobila celostno diagnozo in ljudi, ki so mi znali pomagati.


Helena Žunko, ordinacija MOGY Maribor

Imela sem neznosne bolečine v vratni hrbtenici in levi roki. Zaradi bolečin nisem mogla spati in ne funkcionirati. Že po prvi terapiji se je stanje toliko izboljšalo, da je bila bolečina znosna, po petih terapijah pa je skoraj popolnoma izginila. Zelo sem zadovoljna. Maribor,


Helena Gorjup Peterlin, ordinacija MOGY Ljubljana

Po oklevanju obiskati MO-GY, da ali ne, so me neznosne bolečine “prisilile”, da grem. Imam težave z vratnim in prsnim delom hrbtenice. Že po prvem obisku mi ni bilo žal, da sem se tako odločila. Bolečine so bile prva dva dneva sicer še hujše, ampak do naslednje terapije se je stanje že 70 % izboljšalo. Sedaj, ko mi je preostalo le še nekaj terapij, lahko vzravnano sedim, normalno hodim in tečem, česar prej nisem mogla. MO-GY, vsekakors e še vidimo na vzdrževalnih terapijah. Hvala.


Marjana Juršnik, ordinacija MOGY Maribor

Po enem mesecu bolečin v spodnjem delu hrbtenice – ukleščen živec išias, posledično zategnjene strenske mišice in bolečino v nogi do gležnja, ter bolečine v zgornjem delu – vretence. Po prvi terapiji je bila zelo močna boleča reakcija, po tretji pa sem že 80 % bolje. Dr. Kupa je odličen, priporočam, ne čakajte predolgo.


Lauza Plaksivaya, ordinacija MOGY Ljubljana

Želela bi se zahvaliti zelo profesionalnemu zdravniku Andreju Kotovu, ki mi je pomagal do boljšega zdravja, predvsem, da sem lahko spet normalno hodila po dolgotrajnih težavah z obema nogama. Hvala vam ponovno za odično opravljeno zdravljenje in pozitiven pristop do pacienta.


Mirja Gregorič, ordinacija MOGY Koper

Dolgo časa sem imela zelo hude težave v hrbtenici, v predelu desne lopatice. Obiskovala sem razne terapije, masaže… Bolečine so bile iz dneva v dan hujše. Po priporočilu znanke sem pristopila v ordinacijo MO-GY Centra. Že po prvi terapiji sem čutila, da se je neznosna bolečina omilila. Bila sem srečna kot še nikoli. Sedaj redno 1x mesečno obiščem terapijo. Srečno vsem!


Simona Vidovič, ordinacija MOGY Ljubljana

Za manualno terapijo sem se odločila zaradi bolečin v vratu in posledično hudih glavobolov in migren. Po sklopu 5 terapij se je stanje zelo izboljšalo. Zaradi vsakodnevnega dela za računalnikom sedaj že več kot pol leta preventivno hodim na mesečne terapije in vzdržujem brezbolečinsko stanje. Pohvale celotni ekipi MOGY Ljubljana.


Maruša Kosovinc, ordinacija MOGY Ljubljana

Močno boleča rama se je po nekaj tretmajih z manualno medicino popolnoma umirila. Dobila sem tudi vaje za doma, s katerimi redno vzdržujem dobro stanje.


Vesna Kralj, ordinacija MOGY Ljubljana

Na manualno terapijo k dr. Kotovu hodim že 4 leta. Na začetku sem prišla zaradi večjih težav, ki pa so bile uspešno odpravljene s terapijo. Sedaj manualno terapijo obiskujem preventivno redno 1 x mesečno. Toplo jo priporočam vsem, ki opravljajo pretežno sedeče delo, predvsem pa, če je njihovo delo stresno.


Zdenka Kramberger, ordinacija MOGY Maribor

Prihajam zaradi bolečin spodnjem delu hrbtenice, po nekaj terapijah se počutim 90% bolje. Lažje je gibanje in bolečina je popustila.


Mojca Gonc Mihelič, ordinacija MOGY Maribor

Prišla sem zaradi bolečin v vratu, ki so se znatno zmanjšale po tretji terapiji. Priporočam.


Tonja Kolar, ordinacija MOGY Maribor

Za terapijo sem se odločila zaradi težav s spanjem. Po osnovnem pregledu pri zdravniku dr. Fedorovu sem obiskala 6 terapij. Že po prvi terapiji sem boljše spala in se tudi boljše počutila.


Ivan Kumer, Šmartno ob Paki

Imam težave s hrbtenico. Po priporočilu znanke sem se odločil za vaš Mogy center. Že po prvi terapiji sem se počutil veliko boljše. Sedaj končujem s terapijami in moje zdravstveno stanje je bistveno boljše. Ponoči spim in ne rabim tablet. Zaposleni v Mogy centru so prijazni in strokovno usposobljeni, zato bi jih priporočal vsakomur, ki ima podobne težave.


Marina Videmšek, Šmartno ob Paki

Po treh operacijah hernije so se težave še vedno nadaljevale. Zato sem se odločila, da si sama poiščem pomoč. Brskala sem po spletu in našla Mogy center zdravja. Iziboljšanje sem opazila že po 1. terapiji in tudi vsaki naslednji. Končno sem začela ponovno živeti, saj se lahko gibam in tudi bolečine so izvenele.


Nataša Bešter, ordinacija MOGY Ljubljana

Ekipo MO-GY iz Črnuč sem spoznala na snemanju naše tv oddaje ZA zdravje, kjer smo posneli dr. Kotova pri terapijah , direktorico, go. Sanjo Zrimšek pa smo poprosili za dodatna pojasnila. Zdelo se mi je, da jim lahko zaupam, zato sem se prepustila terapijam izkušenega in priznanega mag. Andreja Kotova, dr. med., spec. nevrologa, spec. manualne medicine. Moje bolečine v hrbtu so se namreč pojavljale zadnja leta, kadar sem dvigovala in nosila vnučka. Po terapijah teh bolečin ni več in zdaj sem trdno odločena, da bom odšla na terapije vsako leto, preventivno. Tudi zato, ker zdaj lahko brez skrbi dvigujem oba vnučka :-). Toplo in iskreno priporočam terapije v MO-GY centru vsem, ki imate težave. 


Edina Bjelkić, ordinacija MOGY Ljubljana

Imela sem bolečine v vratni hrbtenici. Po petih terapijah se je stanje bistveno izboljšalo. Obračanje glave ni več boleče in spim lahko na hrbtu. Res škoda, da nisem že prej obiskala Mogy – bi si prihranila nekaj neprespanih noči.


Igor Bohar, ordinacija MOGY Ljubljana

Za manualno medicino sem se odločil zaradi bolečin v križu. Enkrat sem že zaradi tega dobil protibolečinsko inekcijo, jemal sem tudi protibolečinske tablete. Po tretji terapiji pri dr. Andreju Kotovu sem že občutil občutno izboljšanje, po petih pa sem že lahko začel z rekreativnim tekom. Zelo mi pomagajo tudi vaje za spodnji del hrbtenice, ki sem jih dobil v Mogy centru . Sedaj več ne rabim protibolečinskih tablet –namesto njih delam vaje. Zelo sem vesel,da lahko ponovno rekreativno tečem.


Andrej Romih, ordinacija MOGY Maribor

 Z zdravljenjem sem izredno zadovoljen, napredek se je pokazal dokaj hitro, že po tretji terapiji. Prej sem drugje obiskoval masaže, ki so trajale časovno dlje in ni bilo takega izboljšanja kot pri dr. Sergeju F. Zdravnik res obvlada svoje področje in se še posebej posveti tistemu delu, kjer je konkretni problem. Po uvodni ogrevalni masaži sledi nekaj ustrezbo izbranih gibov, ki relativno hitro izboljšajo stanje. Je zelo komunikativen in zelo dobro razloži vzroke nastalih težav. Ponavadi sem od njega odšel tudi s kako zanimivo anekdoto. Prav vesel sem, da imamo pri nas takšne ljudi, ki znajo pomagati, saj primarna medicina ne naredi prav kaj dosti.


Matej Sovič, ordinacija MOGY Maribor

Več mesecev sem imel močno bolečino v ledvenem delu hrbtenice. Magnetna resonanca je pokazala Discus hernia in zdravnik ortoped me je naročil na operacijo. Nato sem se odločil obiskat ordinacijo dr. Fedorova v Mariboru. Po 4 terapiji se je stanje občutno izboljšalo. Po končanih terapijah je še ostala manjša bolečina, ki pa naj bi po 2-3 tednih popolnoma izvenela. Zelo prijazno osebje, na čelu z znanjem zelo podkovanim dr. Fedorovim. Zelo priporočam.


Tatjana Drev, ordinacija MOGY Maribor

Prihajam zaradi bolečin v zgornjem delu hrbtenice in desni roki. Imam tudi pogoste glavobole. Po četrti terapiji se je stanje pričelo rahlo izboljševati, po peti terapiji je bilo že veliko boljše. Zelo sem zadovoljna tudi s pristopom v ambulanti.


Gregor Kotnik, ordinacija MOGY Maribor

Prišel sem zaradi stopnjevanja bolečin v ledvenem delu, ki so izsevale tudi v noge. Po nekaj terapijah je že opazna zmanjšana zategnjenost mišic v bolečem predelu. Komaj čakam na rezultate po ponovni rekreativni obremenitvi. Super ekipa, dr. Fedorov pa poln informacij in nasvetov.


Matjaž Stepišnik, ordinacija MOGY Maribor

Prišel sem zaradi bolečin v križu, ugotovili so mi hernijo in mi svetovali operacijo. Po 6 terapiji tukaj sem veliko boljše. Operacija ni potrebna zaenkrat.


Nina Križaj, ordinacija MOGY Ljubljana

Več kot tri mesece so me mučile hude bolečine v križu, komaj sem se obula, noge so bile ves čas mravljinčaste, neprespane noči. Odločila sem se za manualno terapijo pri dr. Andrej Kotov. Že po prvi terapiji se je stanje občutno izboljšalo. Po četrtem obisku se počutim, kot prerojena. Dr. Kotov zdravi s svojimi »čudežnimi«rokami povsem naravno, brez kakršnih koli zdravil. Svetujem vsem, ki imajo težave s hrbtenico in želijo odpraviti vzrok težav, ne samo trenutne bolečine. Hvala MO-GY.


Gordana Tomšič, ordinacija MOGY Maribor

Za zdravljenje z manualno medicino sem že pred leti izvedela preko spleta. Zaradi težav z rameni sem se tudi sama odločila za tovrstno zdravljenje. V ramenih sem imela bolečine in omejeno gibljivost rok. Že po tretji terapiji pri dr. Fedorovu se je gibljivost v ramenih oz. rokah izboljšala. Po koncu terapije pa pričakujem še boljše rezultate. Zdravljenje z manualno medicino priporočam vsem, ki jim dosedanja druga zdravljenja niso dala pričakovanih rezultatov.


Peter Janžekovič, ordinacija MOGY Maribor

Z zdravljenjem manualne medicine zadovoljen, saj so bolečine v ramenu deloma ponehale.


Marija Tomašek, ordinacija MOGY Maribor

Po dveh operacijah l. 1997 (L4-L5) je bila indicirana l. 1999 tretja, L4-S1. Hodila sem s pomočjo bergel, sedeti oziroma ležati je bilo zelo težko. Po nasvetu več specialistov naj poiščem kakršno koli pomoč namesto operacije, sem se januarja 2000 podla na manualno terapijo v Maribor. Po nekaj tretmajih se je stanje neverjetno izboljšalo, začela sem hoditi brez kakršne koli pomoči, ponoči sem zoper spala brez boleččin. Zdravljenje je potekalo v fazah, zdaj stanje z občasnimi terapijami vzdržujem. Neizmerno sem hvaležna. Hvala MOGY!


Milan Potokar, VIšnja gora

Po dveh terapijah se stanje ni bistveno spremenilo, po tretji terapiji pa se stanje občutno izboljšuje.


Tjaša Grkman, ordinacija MOGY Ljubljana

Več kot mesec dni me je mučil išijas, ki se je razvil do te mere, da sem komaj obula čevlje. Bolečine so bile od križa pa vse do kolen (na sprednji in zadnji strani). Končno sem se spomnila na MO-GY in poklicala v njihov center v Ljubljani. Prijazno so mi svetovali, da je treba bolečine v povezavi z išijasom greti in uporabljati mazila, ki ogrejejo mišice. To poudarjam iz razloga, ker mi uradna medicina, razen tablet in injekcij proti bolečinam ni ponudila praktično ničesar. Niti mi niso povedali, kako naj ravnam ob prvih znakih bolečin (gretje), čeprav imam težave s hrbtenico praktično od rojstva (rahitis). Po pregledu sva se z dr. Andrejem Kotovim dogovorila za 5 terapij. Bolečine so se zmanjšale že po prvi terapiji. Pa ne samo, da bodo, v to sem prepričana, izvenele do konca zdravljenja, pač pa občutim tudi neizmerno olajšanje v vratnem delu ter pod lopaticami. Občutki so tako “nenavadni”, lahkotni, gibljivost sklepov je skoraj taka kot v mladih letih in to zato, ker smo kljub rednemu ukvarjanju z rekreacijo (joga, pohodništvo in kolesarjenje) še vedno v nekem “krču”. Znanje, ki ga ima dr. Kotov, katerega uporablja pri svojem delu je neizmerljivo in njegove “zlate” roke, kot temu pravim, delajo čudeže. Hvala tudi prijaznemu osebju, ki ga je deležen vsak, ki prestopi prag ordinacije.


Jasmin Delič, oridnacija MOGY Ljubljana

Sem rekreativni športnik in v službi veliko sedim v avtu. Zaradi hudih bolečin v križu sem poskusil vse možne kreme in toplo-hladne obkladke. Ker sem še vedno trpel bolečine, mi je prijatelj svetoval obisk v MO-GY centru. Že po prvi terapiji je bilo stanje boljše, po petih terapijah pa je bolečina popolnoma izginila. Preventivno hodim na terapijo enkrat na mesec. Priporočam vsakemu, ki ga mučijo bolečine v hrbtu.


Slana Marija, ordinacija MOGY Maribor

Bolečine v stopalu trpim že polnih šest let. Opravljeni sta bili dve operaciji, po operacijah pa fizikalne terapije, ki pa niso prinesle želenega rezulata. Ortoped je bil mnenja, da bo verjetno potrebna tretja operacija, ki pa bo lahko bolečine zmanjšala le delno, v celoti pa ne. Zaradi bolečin sem nosila pohodniške čevlje ali pa krokse, trpelo pa je tudi že operirano koleno na drugi nogi, saj sem zaradi bolečin prenašala težo iz ene noge na drugo. Upoštevala sem znančev nasvet in se oglasila v ordinaciji MO-GY v Mariboru. Bila sem prijazno sprejeta, dr. Sergej Fedorov si je vzel dovolj časa, da je pregledal vso zdravstveno dokumentacijo in poslušal moje težave. Že na prvem pregledu mi je odkrito povedal, da bo težko, ker gre za staro zadevo, da pa bo poskušal bolečine zmanjšati. Seveda sem bila takoj za. Pet terapij mi je naredil. Komaj po četrti terapiji sem čutila rahlo izboljšanje. Ves čas terapije i po njej sem se držala prejetih navodil. Po treh tednih od zadnje terapije sem prišla na kontrolo in povedala kaj in kako čutim. Moja noga je čutila, da potrebuje še eno ali dve terapiji in to sem zdravniku tudi povedala. Strinjal se je z mano in mi eno terapijo opravil še isti dan, ko sem bila na kontroli, drugo čez 5 dni. Zanimivo, po šesti terapiji sem obula “ženski” čevelj. Lahko si mislite, kako sem vesela! Obisk v ordinaciji manualne medicine MO-GY priporočam vsem, ki jih tarejo bolečine v sklepih ali hrbtenici. Dr. Fedorov je storkovnjak, ki sem vam bo posvetul in poskušal narediti najboljše za vas.


Marijan Povirk, ordinacija MOGY Maribor

Sam imam zelo pozitivne izkušnje z zdravljenjem bolečin v križu. Z manualno medicino so mi bolečine v ledvenem predelu hrbtenice čisto ponehale s petimi terapijami. Po prvi terapiji pa so se bolečine zmanjšale kar za 50 %. Toplo priporočam vsem, ki imate podobne težave


Anže Frank, ordinacija MOGY Ljubljana

Predno sem izvedel za ordinacijo MO-GY, sem bil zrel za operacijo vratne hernije, vendar sem zaradi 50/50 možnosti uspega te operacije le to zavrnil. Pri brskanju na internetu sem izvedel za MO-GY, kjer so mi sanirali hernijo do te točke, da sedaj lahko brez problema dvigam svojega malega otroka in lahko brez skrbi tudi športam.


Aljoša Jaklin, ordinacija MOGY Ljubljana

Zdravljenje z manualno medicino mi je v zelo kratkem času in brez stranskih učinkov pripomoglo k izboljšanju težav pri herniji diska v vratnem delu. Prav tako so se bistveno omilile bolečine, ki so sčasoma s pomočjo vaj, ki sem jo dobil od specialista manualne emdicine, popolnoma izginile. Priporočam vsem s tovrstnimi težavami. Ljubljana, 12.8.2013


Mojca Krmpotič, ordinacija MOGY Ljubljana

V MO-GY sem prišla zaradi hudih bolečin v križu. Že po nekaj terapijah so se bolečine zmanjšale in na koncu izvenele.


Breda Tavčar, ordinacija MOGY Maribor

Zelo sem vesela, da obiskujem MO-GY center zdravja d.o.o., saj mije pomagal pri hudih bolečinah,  ki sem jih imela v predelu roke – karpalni kanal. Sedaj lahko spim na levi strani, k ar prej nisem, v tem primeru tudi nisem šla na operacijo. Občasno, ko začutim bolečino ob napornem delu, spet pokličem MO-GY in zadeva je rešena. Hvala osebju in dr. Sergeju Fedorovu.


Lilijana Stepic, Zgornja Draga

V MO-GY centru sem prišla na manualno terapijo po 14 dni trajajoči hudi bolečini med lopaticama. Po petih terapijah se je stanje precej izboljšalo.


Bojana Lango, oridnacija MOGY Ljubljana

Za obisk v centru MO-GY sem se odločila zaradi kroničnih bolečin v križu. Po 5 terapijah se bolečine pojavljajo redkeje in so bolj blage. Upam, da se bo stanje z redno telovadbo, ki mi je bila predpisana, še dodatno izboljšalo.


Lara Rovšnik, ordinacija MOGY Ljubljana

Vsi, ki preveč delate in imate večino časa zelo natemprirano življenje – toplo priporočam! Osebje v MO-GY centru je izredno prijazno, zdravnik pa si za vas vzame čas in vas spravi v red!


Naja Sever, ordinacija MOGY Ljubljana

3 leta nisem mogla spati po več kot nekaj ur skupaj, na faks nisem hodila, saj nisem zmogla sedeti pri miru celih 45 minut skupaj, zaradi groznih bolečin v hrbtu. Zdravniki niso ugotovili, kaj je narobe, šla sem na vse možne preiskave, diagnoze ni bilo. Ko sem prišla sem, mi je zdravnik v 10 minutah povedal diagnozo in svetoval zdravljenje. Po 5 terapijah se je moje stanje močno izboljšalo, ponoči spim veliko bolje in dlje. Zdravniku sem zelo hvaležna za pomoč, ter gospe, ki sprejema paciente za njeno prijaznost in vzpodbudne besede.


Katarina Nikolov, ordinacija MOGY Ljubljana

Povsem nepričakovano se mi je v decembru 2012 pojavila bolečina v desni roki in se širila vse tja do prstov. Ko je postalo neznosno, sem se po nasvetu splošne zdravnice odpravila na urgenco poliklinike, kjer so ugotovili, da imam povečano kalcinacijo v desni rami in le-ta povzročvnetje, ki se širi po vsej roki. Prejela sem blokado in napotili so me naprej na fizioterapijo. Bolečine so v tistem času (predvsem po blokadi) za dobra dva meseca ponehale, potem pa se je vse začelo znova. Ker so mi, stalno “prejemanje” blokad odsvetovali, sem pomoč sklenila poiskati drugje. Na spletni strani MO-GY sem sledila nasvetu zadovoljne pacientke preverila mnenja pacientov in prepoznala možnost za rešitev moje težave. Po petih terapijah pri dr. Kotov bolečin skoraj ne čutim več in spet lahko spim na desni rami. Verjamem, da lahko z nadaljnjo vajo za zmanjšanje bolečin odpravim oziroma vzdržujem stanje ne-vnetja, saj kalcinacije ni moč odpraviti, ampak je z njo lažje živeti, če imaš natančna navodila kako, le ta-pa sem pridobila s terapijami in napotki v MOGY-ju.


Rado Gnezda, ordinacija MOGY Ljubljana

Po dolgotrajnih težavah, neuspešnem zdravljenju in stalnem izvajanju vaj za obrabljeno hrbtenico so mi terapije manualne medicine omogočile znatno olajšanje. Z rednimi obiski se mi je stanje neverjetno izboljšalo in ob tej priložnosti izkazujem vse pohvale strokovnosti zdravnikov.


Dragica Prelog, ordinacija MOGY Maribor

Z manualno terapijo sem zelo zadovoljna. Imela sem težave s hrbtenico iz katere se je bolečina prenašala v kolk in mrtvičenje noge do stopala, po 10. terapijah je bolečina izhinila in tudi mravljinčenje v nogi. Hvala dr. Sergeju!


Mojca Hasič, ordinacija MOGY Maribor

Že dve letu obiskujem manualno terapijo zaradi hčere, ki ima skoliozo. Takoj, ko smo dobili diagnoo hrbtenice, smo se posvetovali, kako si lahko še pomagamo. Poleg razteznih in krepilnih vaj, plavanja, sem se odločila tudi za manualno terapijo, ki jo sedaj obiskujeva 1x mesečno. Pri zadnjem pregledu pri ortopedu je ugotovljeno, da se stanje ne slabša. Odločila sem se, da hči nadaljuje z vsemi tremi načini zdravljenja.


Lin Fürs, ordinacija MOGY Maribor

Zelo zadovoljna! Terapija je pomagala že prvič, vsakih naslednjič je bilo še boljše.


Darja Mlakar, ordinacija MOGY Ljubljana

Za obisk v centru MO-GY sem se odločila zaradi žev eč mesecev trajajočih bolečin v ledvenem delu hrbtenice. Ob prvem pregledu mi je dr. Kotov ugotovil, da gre za zakrčenost mišic, ki mi jih bo terapija z manualno medicino “razrahljala”. Po zaključenih 4 terapijah in preteklem enem mesecu vsakodnevne telovadbe in plavanja, bolečine še niso povsem minile, vendar upam, da se bo to zgodilo v kratkem, saj zaupam v manualno medicino. 3


Cecilija Lukančič, ordinacija MOGY Ljubljana

Prvo informacijo o vašem centru sem dobila na spletu. Prebirala sem odgovore na zastavljena vprašanja pacientov. Imam dve herniji in spinalno stenozo. Že po 4 terapijah sem občutila izboljšanje, predvsem pa pozitivno energijo zdravnika in topel sprejem. Zaključila sem terapijo, hodim na kontrolne preglede 1x mesečno, ker se po njih resnično počutim bolje. Hvala zdravniku za lajšanje bolečin in usmeritev v življenje s hernijo. Pozitivno naprej, vse se lahko premaga, če je volja in ustrezna pomoč. Priporočam vsem, ki imajo bolečine, povezane s hrbtenico.


Maruša Dragonja, ordinacija MOGY Ljubljana

Bolečine v rami, ki so občasno segale do prstov na roki, sem imela več kot leto in pol. Velikokrat tudi ponoči. Poskusila sem marsikaj, a nič ni pomagalo. Že po 1. terapiji pri dr. Kotovu je bilo bolje. Po 5. terapiji pa kot da me ni nikoli bolela rama! In tako je že več kot eno leto. Brez bolečin.


Romana Zelenko, ordinacija MOGY Ljubljana

Sem pacientka z bolečinami v hrbtenici. Terapije mi zelo koristijo in pomagajo, kajti bolečine popuščajo in tudi izginejo popolnoma. Zato postanem bolj gibljiva in polna energije, ker me ne boli in bolečine izginejo tudi za dobo 12 mesecev. Žal pa imam takšno službo, kjer zelo obremenjujem svojo hrbtenico. Hvala vam!


Nevenka Kreševan, ordinacija MOGY Nova Gorica

Imela sem bolečine v vratu in v rokah sem čutila mravljince. Po nekaj terapijah v MO-GY centru v Novi Gorici se je moje stanje občutno izboljšalo; v vratu ne čutim več bolečin, v rokah pa ne mravljincev, izboljšalo se je tudi moje splošno počutje, saj sem bolečine odpravla brez morebitnih zdravil, pač pa le z nekaj obsiki pri strokovnjakih manualne medicine v MO-GY centru.


Marcel Federl, ordinacija MOGY Maribor

Glede na to, da sem imel že kar nekaj let težave z ledvenim delom hrbtenice, sem opravil tako rentgensko slikanje kot tudi CT ledvenega dela hrbtenice. Diagnoza … (izbris podatkov po zakonu o varovanju osebnih podatkov). Moja osebna zdravnica mi je povedala, da zadeva ni zrela za operacijo ter, da lahko pomagajo le vaje in fizioterapija. Glede na diagnozo si nisem upal za pomoč zaprositi kiropraktikov ali fizioterapevtov, ker sem se bal, da bodo le-ti s svojimi prijemi situacijo, ki je bila že tako slaba, še poslabšali. Že nekaj let nazaj pa sem na TV oddaji videl, da v Sloveniji deluje nek “ruski” zdravnik strokovnjak manualne medicine, ki lajša bolečine v križu. Le nekaj internetnih klikov in že sem našel naslov centra MO-GY d.o.o. Po prihodu in pregledu izvidov ter osebnem pregledu je dr. Kotov dejal, da mi njegova terapija lahko pomaga. Najprej sem imel terapije vsak drugi oziroma tretji dan. Po petih terapijah zapored je dr. Kotov dejal, da bi se bolečine morale zmanjšati ali celo izginiti. Poleg tega mi je dal brošuro in iz nje predlagal vaje za ta del hrbtenice, ki naj jih opravim zvečer, ko je hrbtenica utrujena. Resnično so že po enem tednu bolečine skoraj v celoti izginile, lahko kolesarim, planinarim, celo tečem. Zjutraj bolečin ob vstajanju ni več. Enkrat mesečno hodim na vzdrževalno terapijo.


Jolanda Bavman, ordinacija MOGY Maribor

Zaradi težav: bolečine v levi roki in ledvenem delu hrbtenice, so mi bistveno pomagale, lahko rečem, da sem po šestih terapijah “čist ok”. Nobena kemična zdravila nimajo takšnega zdravilnega učinka. Še bom prišla na kontrolo, bolje prej kot pa prepozno, ker je okrevanje še daljše. Hvala dr. Fedorov!


Marinka Brglez Sever, ordinacija MOGY Ljubljana

Manualna medicina v Sloveniji predstavlja upanje za vse bolnike s težavami gibalnega sistema, saj je v izvedbi izrednih zdravnikov zelo učinkovita, tudi za stare poškodbe in takšna stanja, povezana s hrbtenico, ki jih drugi zdravniki v Sloveniji preprosto ne znajo razvozlati in pozdraviti. Velik plus predstavlja tudi velika potrpežljivost zdravnika in prijaznost, neznačilna za slovensko zdravstvo. Meni je manualna medicina vrnila življenje, ki je postalo kvalitetnejše in skoraj brez bolečin.


Jelka Srebot, ordinacija MOGY Ljubljana

Prišla sem zaradi hude, dolgotrajne omotice in neznosnih bolečin v ramah itd. Sedaj hodim na terapijo že nekaj časa in sem zelo zadovoljna. Počasi se stanje izboljšuje (brez tablet) in zopet je svet bolj sončen. Ne bom še odnehala. HVALA!


Majda Trček, ordinacija MOGY Ljubljana

17.10.2012 sem imela zadnjo terapijo v ordinaciji MO-GY Ljubljana zaradi bolečin v vratu, med lopaticami in v levi roki. Redno izvajam predpisane vaje, kontrolni pregled imam v začetku decembra. Moram pa poudariti, da so moje težave izvenele v nekaj dneh po zadnji terapiji. Po toliko letih bolečin v vratu in rokah, mravljinci, noči brez pravega spanca.


Helena Gruden, ordinacija MOGY Ljubljana

S pomočjo manualne medicine sem uspešno pozdravila migreno. Zdravnik je izvajal različne vrste terapij; masažo vratnega dela hrbtenice, sprostitev mišic, mobilizacijo vratnih vretenc, vpliv na akopresurne točke. Po mojem mnenju je slednja terapija najbolj učinkovala. Gre za pritisk na točke za ušesi, ki bolijo na dotik in vplivajo na točno določene živce, ki so razdraženi in povročajo simptome glavobolov. Po petih terapijah pri dr. Kotovu v Ljubljani sem dva tedna izvajala predpisane vaje in opravila kontrolni pregled. Od tega je dobri dve leti, migrena je zame preteklost. Upam, da tako tudi ostane.


Anže Boben, ordinacija MOGY Ljubljana

Po terapijah sem občutil znatno izboljšanje hrbta ter vratnih vretenc.


Olga Krčovnik, ordinacija MOGY Maribor

Moje zdravstveno stanje se izboljšuje., glede na moje prejšnje zdravstveno stanje. Lahko rečem samo dobro in pohvalno glede mene in vašega zdravnika, gospoda Fedorova. Hvala mu.


Center zdravja MO-GY d.o.o. razpolaga s privolitvami objave in hrani mnenja pacientov z lastoročnimi podpisi in datumi oddaje v fizični obliki na sedežu družbe, Moste 68 B, 1218 Komenda. Arhiv je javno dostopen po predhodnem dogovoru. V kolikor želite, da vaše mnenje izbrišemo, nam to sporočite na [email protected] ali 080 12 03 – splošne informacije.