Preventivni program BreastScan

Ekipa podjetja MO-GY, ki od leta 1995 izvaja preventivne preglede dojk z metodo BreastScanje ena prvih držav v svetu, ki je pričela z uvedbo metode v medicinske namene. Metoda BreastScan je plod mednarodnega sodelovanja pri čemer je pomemben del prispeval mag. Ivan Zrimšek, ki skupaj s tujimi strokovnjaki izpopolnil metodologijo metode in zanjo prejel številna mednarodna priznanja ni nagrade. Leta 2005 je tako Ivan Zrimšek za metodo BreastScan prejel najvišjo nagrado za medicinsko novost na sejmu inovacij v Švici ter istovrstno najvišje priznanje na nemškem sejmu IENA.

Program BreastScan v Sloveniji tako še vedno služi kot pomembna analitična baza za nadaljnje izpopolnjevanje metode, razvoj in raziskave. V program so vključene vse ženske, ki opravijo pregled v metodo BreastScan, poleg svetovanja in dokumentacije, ki jo prejmete ob pregledu pa ponujamo tudi brezplačne nasvete:

  • preko brezplačnega telefona 080 12 03
  • preko elektronske pošte [email protected]
  • anonimno preko foruma Preventivni pregledi dojk na portalu MedOverNet
  • na številnih delavnicah in konferencah

Za nasvete, povezane z vašimi dojkami, vsako sredo med 12. in 13. uro na vaša vprašanja odgovarja specialistka BreastScan diagnostike, Andreja Rajh, ing. radiologije. Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 12 03 – splošne informacije.