Mediji o nas

Še en zanimiv članek o metodi BreastScan in odkrivanju bolezni dojk iz revije Jana – Zarja. Izid 5.11.2019

MOGY BreastScab RAMED revija Jana ZarjaMOGY BreastScab RAMED revija Jana ZarjMOGY BreastScab RAMED revija Jana ZarjMOGY BreastScab RAMED revija Jana Zarj

Vabljeni k poslušanju informativne oddaje o Manualni medicini na radiu Ognjišče (predvajanje v živo 6. novembra 2019), v gosteh magistrica Sanja Zrimšek, vodja ordinacij MO-GY. Oddajo lahko slišite TUKAJ.

Prelistajte aktualno revijo ABC zdravja, najbolj razširjen tiskani medij s celovitimi zdravstvenimi nasveti. V njej na strani 29 najdete tudi naš prispevek o zdravljenju gibalnega sistema s tehnikami manualne medicine.

MOGY ABC zdravja MM oktober 2019

Prisluhnite včerajšnji oddaji na radiu Gorenc in si zagotovite polovično ceno pregleda pri zdravniku, specialistu manualne medicine, Andreju Kotovu.

Naša najnovešja ordinacija v Hotelu Delfin v Izoli vas vabi na brezplačen pregled pri zdravniku specialistu. V kolikor imate težave s hrbtenico, sklepim mišicami,… oziroma gibalnim sistemom, vabljeni! Naročanje na brezplačne preglede je možno do 10.10.2019 preko telefonske številke ordinacije MOGY Izola: 05 300 23 77. Poiščite kupon v aktualni Istri!

Izšla je nova priloga Vestnika – Akivna starost! V njej najdete tudi članek o našem delu ter popust za prvi pregled pri zdravniku specialistu v obliki kupona!

Manualna medicina MOGY Vestnik Aktivna starost september 2019

V majski številki Modre novice si lahko preberete članek na temo Manualne medicine in do konca meseca pridobite 25 % popust na prvi pregled pri zdravniku specialistu!

V aktualni, februarski številki revije Narava zdravi si lahko prevberete zanimiv intervju z zdravnikom Sergejem Fedorovim in več o zdravljenju s tehnikami manualne medicine.

Sanja Zrimšek MOGY Aeksej Filipov Sergej Fedorov Andrej Kotov Beti Brajdot Vladimir Fedorov Genadij Filipov Denis Kupa

Na spodnjih povezavah lahko poslušate dve radijski oddaji z dne 17.1.2019, katerih goste je bil zdravnik Sergej Fedorov.

 

Prispevek v brezplačniku Goriška, preberite in si zagotovite posebne ugodnosti za prvi pregled!

Goriška MOGY 13.11.2018

Zanimiv članek v reviji Zarja, objavljen 30.10.2018 na temo razlik med kiropraktiko in tehnikami manualne medicine.

V sklopu naših aktivnosti v oktobru, mesecu boja proti raku dojke, je nastal tudi kratek prispevek v zanimivi oddaji ZaZdravje. Vabljeni k ogledu na spodnji povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=wFnq9GgZbkc

Sanja Zrimšek

Oktober, mesec boja proti raku dojk tudi na valovih RTV SLO, Radio Maribor. Vabljeni k poslušanju oddaje z dne 9.10.2018 preko spodnje povezave:

 

Ekipa MOGY Maribor je bila ponovno povabljena v studio RTV SLO Radio Maribor, kjer smo govorili o težavah s hrbtenico in učinkovitem zdravljenjem s tehnikami manualne medicine. Oddajo si lahko poslušate preko spodnje povezave:

 

Ekipa MO-GY je bila 17.5.2018 povabljena v eter Radia Maribor. Oddajo Bogastvo zdravja si lahko ponovno poslušate na spodnji povezavi:

 

Radijsko oddajo Zdrav ko dren, ki ste jo lahko poslušali na radiu Murski Val 1. maja ob 12:30, lahko ponovno slišite preko spodnje povezave. Zanimive nasvete za zdravo hrbtenico sta z nami delila strokovnjaka iz Centra zdravja MO-GY, mag. Sanja Zrimšek in dr. Sergej Fedorov. Posebne ugodnosti do 11. maja lahko izkoristite v ordinaciji MOGY Moravske Toplice. Vabljeni k poslušanju!

Radijsko oddajo Bogastvo zdravja, ki ste jo lahko poslušali 12. aprila 2018 na valovih RTV Slovenija, radio Maribor, si lahko ponovno zavrtite preko povezave:

Prisluhnite zanimivi oddaji na valovih radia Murski val, kjer strokovnjaki Centra zdravja MO-GY govorijo o težavah s hrbtenico.

 

Ordinacija MOGY Moravske Toplice se nahaja v prijetnem okolju Term VIVAT. Do 4.4.2018 ponujamo popust v višini 20 € za prvi obisk pri specialistu manualne medicine. Več o ponudbi si lahko ogledate v časopisu Vestnik z izidom 22.3.2018 oziroma na spodnji povezavi.

MOGY Vestnik marec 2018

Ekipa MOGY Nova Gorica vsem novim pacientom, s težavami v hrbtenici ponuja  brezplačen specialistični pregled! Kupon za brezplačen pregled poiščite v aktualni izdaji časopisa Goriška, veljavnost do 30.3.2018. Lahko pa si ga natisnete tudi preko spodnje povezave.

MOGY Goriška marec 2018

Tretji zaporedni četrtek je naša ekipa povabljena na RTV Slovenija, Radio Maribor v oddajo Bogastvo zdravja. Tema je zdrava hrbtenica z nasveti strokovnjaka v eter.  Prisluhnite zadnji oddaji in si zagotovite posebne ugodnosti v ordinaciji MOGY  Maribor.

Posebna ugodnost v tednu dneva žena, od 5.3. do 9.3.2018. Preventivni pregled dojk z metodo BreastScan za ceno 50 € (redna cena prvega pregleda je 80 €). Rezervirajte svoj termin v tem tednu in si zagotovite ugodnejšo ceno pregleda! Več o pregledu si preberite na:

https://www.mo-gy.si/o-metodi-breastscan/

NOVO v programu BreastScan! Strokovnjakinja za metodo BreastScan, Andreja Rajh, ing. radiologije vsak četrtek med 12. in 13. uro odgovarja na vaša vprašanja. Preko telefonske številke 080 12 03 – SPLOŠNE INFORMACIJE ji lahko povsem anonimno zaupate svoje težave, prosite za nasvet ali povprašate za informacije, povezane z vašimi dojkami.

Predstavitev zdravljenja gibalnega sistema s tehnikami manualne medicine v Pomurskem Vestniku. Na voljo tudi kupon za polovično ceno specialističnega pregleda, unovčljiv do konca decembra 2017.

MO-GY Vestnik 14.12.2017

V oddaji Svet na Kanalu A si lahko ogledate prispevek o predlogu Ministrstva za zdravje glede uvedbe Manualne medicine v uradni del zdravstvenih storitev:

Toplo pozdravljamo uvedbo zakona Ministrstva za zdravje RS, ki v sistem uradnega zdravstva vključuje Manualno medicino. Naše storitve bodo tako posledično še dostopnejše, krite iz sistema dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Več o tem pa v prispevku včerajšnje oddaje Svet na Kanalu A.

Gepostet von MOGY am Samstag, 9. Dezember 2017

 

Kaj lahko za svojo hrbtenico naredimo sami? Kakšno je ustrezno zdravljenje v primeru težav? Vse to in še več si lahko ogledate v prispevku oddaje Pika na i, kjer sta gostovala mag. Sanja Zrimšek in mag. Sergej Fedorov dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine iz Centra zdravja MOGY.

O spremembah v hrbtenici in posledicah, kot so bolečinski občutki, mravljinčenje, glavoboli in še mnogo drugih težav, ki jih s tehnikami manualne medicine uspešno zdravimo, smo govorili v oddaji Ambulanta. Gosta mag. Sanja Zrimšek in prof. Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine vam skozi pogovor odkrijeta pomembne informacije o zdravljenju gibalnega sistema. Vabljeni k ogledu na spodnji povezavi.

 

Oddajo o boleznih dojk in možnih oblikah zdravljenja priporočamo na ogled vsem ženskam. V oddaji Ambulanta sta bili tokrat gostji Andreja Rajh, inž. radiologije, specialistka za metodo BrestScan in mag. Sanja Zrimšek.

 

Oddaja Pika na i, ki jo vodi vsestranska Ana Bešter Bertoncelj je v goste povabila zdravnika Sergeja Fedorova, dr. med., spec. nevrolog, specialist manualne medicine in mag. Sanjo Zrimšek. Govora je bilo o težavah, ki so povezane s hrbtenico in učinkovitih metodah zdravljenja ter preventivi.

Povezava do oddaje Pika na i – Manualna medicina –> TUKAJ 

Gostja radijske oddaje Povabili smo na kavo, na radiu Gorenc v Tržiču, sta bila tokrat zdravnik Andrej Kotov, dr. med., specialist nevrolog, specialist manualne medicine in mag. Sanja Zrimšek. Oddajo lahko poslušate preko spodnje povezave:

 

 

Vabljeni na zdravljenje s tehnikami manualne medicine v Moravske Toplice. V aktualni izdaji časnika Vestnik najdete kupon za brezplačni specialistični pregled: Vestnik MM oktober 2017

Izšla je nova Goriška! V njej najdete kupon za brezplačen specialistični pregled. Spletna verzija na voljo na povezavi: Goriška oktober 2017 MM članek

Aktualen članek na temo preventive dojk v reviji Bogastvo zdravja

BS Bogastvo zdravja oktober 2017

 

Privoščite si oddih v Termah Vivat! Poleg dvo ali petdnevnega bivanja vam omogočimo še specialistični pregled in terapije manualne medicine. Informacije in rezervacije na spodnjih povezavah:

http://www.vivat.si/aktualne-ponudbe/mogy-2-noci

http://www.vivat.si/aktualne-ponudbe/mogy-4-noci

BreastScan – metoda, ki vam lahko reši življenje. Članek na temo preventive dojk v reviji Ženski svet, 25.3.2017

Odpravite bolečine enkrat za vselej! Predstavitev ekipe ordinacije MOGY Nova Gorica, Goriška, 8.3.2017

Strokovno nad bolečine – z Manualno medicino – objava v mesečniku Goriški in Kraški utrip, oktober 2016

foto 9

Odpravite bolečine s tehnikami Manualne medicine – dr. Denis Kupa v reviji Bonbon, oktober 2016

Denis Kupa MO-GY

Preventivni pregledi dojk z metodo BreastScan – članek v reviji Bogastvo zdravja, oktober 2016

Moja rožnata knjižica

Manualna medicina – članek v reviji Bogastvo zdravja, oktober 2016

neck pain1

Z manualno medicino nad bolečine – dr. Kotov o zdravljenju z Manualno medicino v reviji Ženski svet, julij 2016

shutterstock_46995568

Uspešno nad bolečine v hrbtenici – dr. Kotov o zdravljenju z Manualno medicino v reviji Viva, julij 2016

dr. Kotov

dr. Andrej Kotov o zdravljenju z manualno medicino, revija Zvezde, november 2015

12189102_907652095950772_6973990466409970327_n

Manualna medicina, revija Bogastvo zdravja, oktober 2015

Kotov_Sanja

Revija Ženski svet – preventivni pregledi dojk, oktober 2015

Andreja Rajh_dodelava

Metoda BreastScan, revija Bogastvo zdravja, oktober 2015

shutterstock_94472629

Manualna medicina – kirurgija brez noža časopis Goriška, oktober 2015

neck pain

 

Bogastvo zdravja Manualna medicina oktober 2015

dr. Kotov

Prispevek o Manualni medicini v oddaji ZA zdravje z Natašo Bešter, april 2015

Moja rožnata knjižica – vodnik za samopregledovanje dojk

Moja rožnata knjižica

MO-GY Manualna medicina – članek v časopisu Istra 28.5.2014

MO-GY 2014

Manualna medicina – učinkovito nad bolečine – članek v časopisu Goriška 14.5.2014

shutterstock_46995568

Hrbtenica vam bo hvaležna – urednica Petra Mauer o zdravljenju z manualno medicino v reviji Bogastvo zdravja, 13.5.2014

dr. Kotov

 

Manualna medicina – kirurgija brez noža –  v aktualni številki Lady

Kotov_Sanja

mag. Stanko Pušenjak za Slovenca leta 2013

Z veseljem najavljamo letošnjega nominiranca za Slovenca leta, mag. Stanka Pušenjaka, dr. med. Dr. Pušenjak je med drugim prvi, ki je prejel certifikat za opravljanje meritev preventivne diagnostike dojk BreastScan, ki jih eksluzivno izvaja…mo v ordinacijah MO-GY po Sloveniji ter samo napravo zastopamo za države EU.
Vsi, ki ga poznamo, vemo, da je človek z veliko začetnico. Kot ginekolog, porodničar, moderator na portalu med.over.net, predavatelj, sodelavec, prijatelj, … Vljudno vas prosimo, da si vzamete minutko časa, in na spodnji povezavi izpolnite glasovnico.
dr. Pušenjak

 

dr. Sergej Fedorov o manualni medicini

Bonbon 10.12.2013

Manualna medicina

 

Center zdravja MO-GY v Primorskih novicah

Primorske novice 19.11.2013

logo MO-GY

Manualna terapija za učinkovito odpravljanje bolečin

Naša žena oktober 2013

dr. Kotov

Metoda Breastscan: pregledi, ki rešujejo življenja

Zdrave novice september 2013

shutterstock_74059012

Dr. Kotov v reviji Vaše zdravje

Vaše zdravje julij 2013

dr. Kotov

Strokovnjaki UKC Maribor o Manualni medicini

Naša bolnišnica

Sergej Fedorov 1

dr. Segrej Fedorov na VIII. Mariborskem ortopedskem srečanju

Hrbtenica v ortopediji

Vaje za koleno

xpatell1_2

Učinkovito zdravljenje gibalnega sistema, Primorske novice, januar 2013:
2_Učinkovito zdravljenje bolečin PN
foto2

Za življenje brez bolečin, Primorske novice, november 2012:
3_Za življenje brez bolečin PN
foto 3

Glava v ognju bolečine, Ona, oktober 2012:
4_Glava v ognju bolečine
foto 4

Za življenje brez bolečin, Kamniške novice, oktober 2012:
5_Za življenje brez bolečin KN
foto 5

Rožnati oktober – svetovni mesec boja proti raku dojk, Kamniške novice, oktober 2012:
6_Rožnati oktober
foto 6

Zdravljenje z rokami, Zdravje, 2008:
7_Zdravljenje z rokami Zdravje
foto 7

Skolioza, Viva, september 2008:
8_Skolioza
foto 8

Kiropraktika – manualna medicina del sodobnega zdravstvenega varstva v Sloveniji, Isis, 2008:
        9_Kiropraktika – manualna medicina
foto 9