Zobozdravstvo

Zaupajte nam svoj nasmeh

Zdravi zobje in obzobna tkiva so prvi pogoj do zdravja in zdravega videza, so naša svojevrstna izkaznica, vtis, ki ga pustimo na drugih, hkrati pa vplivajo na našo samozavest.

V ordinaciji MOGYdent v Ljubljani vam zagotavljamo individualen pristop k ustnemu zdravju. V zobozdravstveni ambulanti Roman Fras, dr. dent. med. pripisujemo poseben pomen kakovosti zdrastvenih storitev. Ponujamo vam najvišjo kakovost samoplačniškega zobozdravstva po dostopni ceni. Pri svojem delu uporabljamo najsodobnejše materiale in pripomočke. Naš cilj je vaše popolno zadovoljstvo.

Ponujamo vse storitve preventivnega, konservativnega in estetskega zobozdravstva. Pri tem sodelujemo s specialisti različnih panog dentalne stroke.

Informacije in naročila:

T: 031 433 468
E: [email protected]
W: www.mo-gy.si

Bleščeč nasmeh je najlepši nakit

Beljenje zob je najpogosteje izvajan lepotni poseg na svetu. Iz ZDA se njegova popularnost hitro širi tudi v Evropi. S pomočjo najnovejših tehnologij beljenja zob lahko v ordinaciji MOGYdent pridete do svojega bleščeče belega nasmeha hitro in enostavno, v Ljubljani in Novi Gorici.

Rezultat že v 20 minutah

Dolžina postopka beljenja je odvisna predvsem od naravne barve zob, stopnje obarvanosti in odtenka beline, ki ga želimo doseči. Postopek beljenja traja v povprečju 60 minut. Rezultati dosežene beline so prilagodljivi, odvisno od stopnje trenutne obarvanosti in želenega odtenka. Postopek individualno prilagodimo in se tako prilagodimo vašim željam.

Najprej barvo vaših zob izmerimo na zobni skali in se dogovorimo o želenem odtenku. Temu primerno prilagodimo tudi postopek in dolžino beljenja. Vmesne faze beljenja služijo vmesnim meritvam, pri katerih se odločamo ali je želena belina dosežena ali želimo nadaljevati s postopkom. Pri tem je seveda ključna vloga pacienta, saj je naš ciljl rezultat, ki ga želite. Pomemben je tudi podatek, da storitve beljenja ne zaračunamo v kolikor z rezultatom niste zadovoljni.

Po enem obisku bo odtenek vaših zob svetlejši tudi do devet odtenkov. Rezultati se razlikujejo od posameznika do posameznika. V večini primerov, za povprečno obarvost zob, zadostuje en postopek beljenja, ki ga po želji obnavljamo vsako leto. Med postopkom posebni gel nevtralizira pigment v zgornji plasti zobnega tkiva, pri čemer ne poškoduje zobne sklenine in dlesni. Beljenje  lahko ponavljate neomejeno in ohranjate popolno belino svojih zob. Dosežena belina je v povprečju obstojna do 12 mesecev.

Je beljenje primerno za vas?

Metoda je primerna za ljudi vseh starosti, ki se zavedajo pomena lepega nasmeha, še posebej pa beljenje priporočamo nevestam in ženinom, maturantom, ljudem, ki so veliko s stiku z drugimi ljudmi, poslovno ali zasebno, ljudem, ki veliko javno nastopajo in seveda tudi vsem ostalim. Lep nasmeh je pravzprav prvi pogoj do lepega in zdravega videza. Nasmeh je kot nakit, ki ga lahko nosimo ves čas.

CENA BELJENJA ZOB: 119,00 € 

Informacije in naročila: 080 12 03 (brezplačna telefonska številka) 


E: [email protected]
W: www.mo-gy.si